Valikko Sulje

Espanjan finaalit alkavat

Inter vs Barca. Kuva: www.lnfs.es

Välierien jälkeen tiensä Espanjan liigan finaaliin selvittivät runkosarjan voittaja Inter Movistar, sekä runkosarjan toiseksi sijoittunut FC Barcelona. Runkosarjassa joukkueiden välille jäi vain yksi piste, joten tasaista tahtia ovat joukkueet tämän vuoden liigassa painaneet.

Joukkueet etenivät finaaliin välieräsarjoistaan suoraan kahdella voitolla. Inter voitti Jaen Paraiso Interiorin 6-1, sekä 3-5. Huomattavaa oli Interin maalien jakautumisen kahdessa pelissä peräti kuudelle eri maalintekijälle. Barca puolestaan voitti omassa sarjassaan ElPozo Murcian, numeroiden ollessa 3-2, sekä 2-4. Myös Barcalta verkkoja heilutti peräti viisi eri pelaajaa.

Leo Santana ja Ricardinho

Leo Santana (FC Barcelona Lassa), sekä Ricardinho (Inter Movistar FS). Kuva: www.lnfs.es

Tämän kauden kohtaamisia joukkueilla on erilaiset cup-kilpailut huomioiden jo viisi. Joukkueet kohtasivat myös eurokentillä toisensa välierissä. Inter on voittanut peleistä kaksi ja kolmesti on päädytty tasatulokseen. Jos joukkueiden maalit kohtaamisista lasketaan yhteen olisi peli päättynyt  16 – 12 Interin hyväksi. Joukkueiden tämän kauden parhaat maalintekijät ovat olleet madridilaisilla Gadeia (26 maalia) ja Ricardinho (17 maalia), sekä katalonialaisilla  Ferrao (32 maalia) ja Esquerdiha (24 maalia).

finaali katsomo madrid

Finaali. Kuva: www.lnfs.es

Aikataulut

Finaalit pelataan paras viidestä systeemillä, eli mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Ottelut pelataan seuraavalla aikataululla.

Torstaina 7.6, Madrid, 22:15
Lauantaina 9.6, Madrid, 14:15
Torstaina 14.6, Barcelona, 22:15
Lauantaina 16.6, Barcelona, 20:15 (Tarvittaessa)
Tiistaina 19.6, Madrid, 22:30 (Tarvittaessa)

Espanjassa pelit näkyvät Teledeporten, Eurosportin ja Esport3:n kautta, joten virallista streamiä peleistä ei tule ilmoille. Epävirallisia streamejä tulee sen sijaan varmasti tarjolle johonkin internettiin.