Valikko Sulje

Illan klassikko, sekä kierrosraportti 25

Tänään keskiviikkona pelataan poikkeuksellisesti Espanjan klassikko, jossa FC Barcelona Lassa isännöi Madridin ylpeyttä Movistar Inter FS:aa. Puretaan ensin edellisviikonlopun kierros ja paneudutaan sen jälkeen illan klassikkoon.

barcainterennakko.jpgFerrao ja Ortiz. Kuva: www.lnfs.es

Jornada 25 – Tulosten takaa

Kierroksen kärkikamppailussa Movistar Inter haki Murciasta 3-3 (2-2) vieraspisteen. Elpozon laitapelaaja Andresito maalasi kahdesti, kuin myös Interin laitapelaaja Gadeia. Kertaalleen osuivat myös Interin Ricardinho, sekä tasoituksen tehnyt ElPozon pohjapelaaja Matteus.

Muissa peleissä FC Barcelona Lassa haki brassipivot Ferraon johdolla 6-1 (0-1) vierasvoiton Osasunasta. Ferrao teki Barcan kaksi ensimmäistä maalia ottelussa, muiden maalien jakautuessa tasaisemmin muille pelaajille.

Jumbofinaalissa O Parrulo Ferrol voitti Gran Canaria FS:n 4-3 (3-3). Tämä tarkoitti sitä, että Gran Canaria voi jo ruveta valmistautumaan sarjatason vaihtumiseen. Lisäksi Ferrolin pojat kipusivat juuri ja juuri putoamisviivan päälle, Santiago Futsalin ohi.

Jornada25pelit.pngKuva: www.lnfs.es

FC Barcelona Lassa – Movistar Inter FS

Keskiviikkona 22:15 Suomen aikaa pyörähtää kataloniassa pallo liikkeelle kuin Barça isännöi pääkaupungin Interiä. Otteluun lähdetään Interin kolmen pisteen sarjajohdosta, joten voitolla Barça nousisi tasapisteisiin sarjakärkeen. Parketti vilisee Espanjan maajoukkuemiehiä, sekä taitavia brasseja, Ricardinhoa unohtamatta, joten tälle pelille ehdoton katsomisvinkki. Ottelun televisioi Teledeporte-kanava, joka näkee Espanjassa myös netin välityksellä (http://www.rtve.es/directo/teledeporte/). Ottelu saattaa olla Suomessa blokattu, joten saatat tarvita katsomiseen VPN:n. Otteluun tulee varmasti myös striimejä tarjolle, joita voi etsiä lähempänä ottelun alkua.

BEBEinterBebe ja Movistar Inter FS. Kuva: www.lnfs.es