Valikko Sulje

Mestareiden liigan finaali tänä iltana Viaplayltä

Mestareiden liigan finaali tänä iltana Viaplayltä

Sunnuntai iltana espanjalainen Palma Futsal ja portugalilainen Sporting CP kohtaavat futsalin Mestareiden liigan finaalissa. Kello 21:00 Suomen aikaa alkava peli näkyy Viaplayn kautta.

Su 7.5.2023
klo: 21:00
Palma Futsal vs Sporting CP
TV: Viaplay

Perjantain välierissä Sporting pudotti näytöstyyliin belgialaisen Anderlechtin 7-1. Anderlecht oli edellisellä kierroksella pudottanut hallitsevan mestarin FC Barcelonan, mutta ei saanut omaa peliään kuntoon missään vaiheessa välierää. Anderlecht jatkaa sunnuntaina pelejä ”pronssi” pelissä portugalilaista Benficaa vastaan. Benfica taipui espanjalaiselle Palma Futsalille niukasti 4-3 lukemin. Trillerimäisen välierän viimeisellä sekunnilla kelailtiin vielä VAR:in kautta Benfican tasoitusmaalia, joka hylättiin lopulta.

Finaalit pelataan Espanjassa Mallorcalla, Palma Futsalin kotisaarella. Finaaleja ei pelata kuitenkaan Palman kotikentällä, vaan hieman isommassa Velòdrom Illes Balears areenalla. Loppuunmyytyyn finaaliin on myyty hyvissä ajoin jo 4654 lippua. Finaalihallin valinta on tullut UEFA;lta ja se on hieman erikoinen, sillä katsomot ovat hyvin kaukana kentästä pyöräilyvelodromin kiertäessä kentän ja katsomon välissä. Vieressä oleva Palma Futsalin kotikenttä Palau Municipal d´Esports de Son Moix on sisähalli jonka kapasiteetti on 3800 katsojaa, kaikki paikat lähellä kenttää.

Lämmittelynä Viaplayltä voi katsoa 18:00 alkaen Benfican ja Anderlechtin välisen ottelun tai samaan aikaan Ruutu+ alkavan FC Kemi – KaDy kotimaisen miesten futsal-liigan ensimmäisen finaalin. Naisten futsal-liigan kolmasfinaali HIFK – MuSa alkaa puolestaan Ruutu+ puolella jo kello 13:00.

Sporting CP mestareiden liiga finaali 2023
Kuvat: LNFS.es