Valikko Sulje

Marun matkassa – futsalkulttuuria etsimässä #7

Marun matkassa - futsalkulttuuria etsimässä #7

Aurinkoiset terveiset Lissabonista. Tällä kertaa blogi tulee videomuodossa. Videolla käyn läpi paikallisen futsal- ja valmennuskulttuurin haasteita sekä summaan aikaani täällä. Yksi sanavalinta tässä osiossa jäi hieman kalvamaan, joten avataan hieman. Puhun videolla Benficasta mikroympäristönä, mutta tosiasiassa se on ollut erittäin merkittävä toimija jo toistasataa vuotta portugalilaisessa kulttuurissa, jolla on vankka asema koko yhteiskunnassa. Yritin ilmaista sitä tiettyä kuplaa ja sen tuomia haasteita, joka tällaisen myyttisen seuran sisälle syntyy. Tämä pienenä selvennyksenä. Tarkoitus on vielä jatkaa tätä portugalilaiseen kulttuuriin liittyvää blogisarjaa ainakin kahden osion verran.

Antoisia katselu- ja kuunteluhetkiä ja nähdään pian!