Valikko Sulje

Espanjan Cup – Katso lopputurnauksen pelit torstaista sunnuntaihin täältä

Espanjan Cupin (Copa de España) lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Malagassa. Espanjan Cupin historiassa turnaus pelataan nyt 31. kertaa. Cupin lopputurnaukseen selvittävät tiensä Espanjan liigan runkosarjan syyskierroksen kahdeksan parasta joukkuetta. Cupin konsepti on siis samankaltainen kuin Suomen final four turnaus, jonka FC Kemi (miehet) ja GFT (naiset) voittivat helmikuussa. Espanjan toinen cup-kilpailu on nimeltään Copa del Rey (Copa de SM El Rey), johon osallistuvat myös alempien sarjatasojen joukkueet.

To 5.3

Klo: 18:00 (Kaikki ajat Suomen aikaa)
Movistar Inter – Palma Futsal
TV: LaLigaSports TV
Klo: 20:00
Jaen – FS Valdepenas
TV: LaLigaSports TV

Pe 6.3

Klo: 18:00
Levante – ElPozo Murcia
TV: LaLigaSports TV
Klo: 20:00
Barcelona – Osasuna Magna
TV: LaLigaSports TV

La 7.3

18:00
Välierä 1
TV: LaLigaSports TV
20:00
Välierä 2
TV: LaLigaSports TV

Su 8.3

19:30
Finaali
TV: LaLigaSports TV

Kuvat: www.lnfs.es