Valikko Sulje

Mestarien liigan Elite Round alkaa – Tällä viikolla ratkeaa finaalinelikko

Tällä viikolla pelataan Mestareiden liigan Elite Round eli viimeinen lohkovaihe ennen finaali viikonloppua. Finaalien pelipaikkaa ei ole vielä päätetty, mutta perinteisesti finaali pelataan jonkin finalistin kotikentällä tai kotimaassa. Finaalit pelataan 23-26.4.2020.

Elite Roundin pelien tuloksia on helpoin seurata UEFA:n sivuilta eli tästä linkistä.

Lohko A

KPRF (RUS, isäntä)
Dobovec (SVN)
Mostar SG (BIH)
Halle-Gooik (BEL)

Lohko A pelataan Moskovassa ja se alkaa heti tiistaina 17-22.11. Kotikenttäedun lisäksi KPRF on ennakkoon lohkon kovin joukkue.

Lohko B

Sporting CP (POR, hallitseva UFCL mestari)
Tyumen (RUS, isäntä)
Ayat (KAZ)
Novo Vrijeme (CRO)

Lohko B aloitetaan torstaina eli pelit ovat 21-24.11 ja se pelataan myös Venäjällä. Hallitseva mestari Sporting (artikkelikuvassa) on ennakkoon suosikki, mutta Tyumen voi hyvänä päivänä haastaa lissabonilaiset tosissaan. Tyumen voitti Ayatin edellisellä kierroksella 8-3 ja sen riveistä kannattaakin pitää silmällä esimerkiksi brasilialaista Bruno Taffya, joka viime kaudella hurmasi Palma Futsalin paidassa Espanjassa.

Lohko C

SL Benfica (POR)
ElPozo Murcia (ESP)
Pesaro (ITA)
Kairat Almaty (KAZ, isäntä)

Todellinen kuolemanlohko pelataan Almatyssa torstaista sunnuntaihin eli 21-24.11. Mukana on Portugalin mestari Benfica, Italian mestari Pesaro, Kazakstanin mestari Kairat Almaty, sekä Espanjan liigan kakkonen ElPozo Murcia. Lohkovoitosta ja finaalipaikasta taistelee jokainen joukkue.

Lohko D

Barça (ESP)
Kherson (UKR)
Sparta Praha (CZE)
Stalitsa Minsk (BLR, isäntä)

Lohko D pelataan Minskissä keskiviikosta lauantaille 20-23.11. Lohkon selvänä ennakkosuosikkina on Espanjan mestari ja viime vuoden Mestareiden liigan kolmas FC Barcelona (tunnetaan myös lyhenteellä Barça).

Artikkelikuva: UEFA