Valikko Sulje

Viikonlopun TV-pelit – Barcelonan derbyä ja kotimaista futsalia

Listasimme jälleen mielenkiintoisimmat TV-pelit viikonlopulta. Koko Suomen huomion vie perjantaina 15.11 pelattava jalkapallon EM-karsinta Suomi – Liechtenstein, jossa Huuhkajat voivat varmistaa historian ensimmäisen kisapaikan. Lauantaille ja sunnuntaille riittää onneksi myös futsalia kotikatsomoihin.

Colormax Pescara – Kaos Mantova

Pe 15.11
Klo: 21:45 (Suomen aikaa)
TV:
PMGSport Futsal

Jukka Kytölän edustama Mantova matkustaa Italian liigan kahdeksannen kierroksen ottelussa keski-Italian Pescaraan. Mantovalla on pohjilla neljän ottelun voitoton putki, joista tosin kolme edellistä on päättynyt tasapeleihin. Edellisellä kierroksella Mantova nousi 2-0 tappioasemasta 2-2 tasapeliin Meta Cataniaa vastaan. Maalikooste löytyy täältä.

Italian liigan tilanne 8. kierroksen jälkeen. Kuva: PMGSport Futsal

Industrias Santa Coloma – FC Barcelona

La 16.11
Klo: 19:00 (Suomen aikaa)
TV: 
LaLigaSports TV

Espanjan liigassa pelataan Barcelonan paikalliskamppailu (artikkelikuvassa), kun FC Barcelona matkustaa metrolla koilliseen. Kahdeksan kierroksen jälkeen Barca on kerännyt 21 pistettä ja sijoitus sarjassa on toisena Inter Movistarin jälkeen. Kotijoukkue Santa Coloma puolestaan on sarjataulukon toisessa päässä sijalla 14 kahdeksalla kerätyllä pisteellä. Santa Coloma on kuitenkin tällä kaudella kaatanut jo kotikentällä ElPozo Murcian (maalikooste), joten mahdollisuus kotivoittoon on olemassa. Mielenkiintoa otteluun lisää myös Santa Coloman riveissä nähtävät useat FC Barcelona ja La Masia taustaiset pelaajat kuten Sepe, Cardona, Uri Santos ja maalivahti Miquel Feixas. FC Barcelonan puolelta kannattaa pitää silmällä pivot Ferraota (11 maalia tällä kaudella), sekä laitapelaaja Adolfoa (8 maalia).

Tornion Palloveikot – Kampuksen Dynamo

Su 17.11
Klo: 16:00
TV: 
Futsal-liiga.tv

Miesten futsal-liigan kärkiottelu, jossa tappioitta kauden aloittanut sarjanousija ToPV isännöi hallitsevaa mestaria. Neljästä ottelusta torniolaisilla on kerättynä täydet 12 pistettä. KaDy:llä on kuuden ottelun jälkeen vain yksi tappio alla. Tornion kotietua heikentää hieman tiivis ottelutahti, sillä ToPV kohtaa lauantaina Valkeakosken Mad Maxin.

Kaikki viikonlopun futsal-liigan pelit:

La 16.11:
13:30 Riemu – SoVo TV: Futsal-liiga.tv
16:00 Sievi FS – GFT
TV: Futsal-liiga.tv
16:00 JoSePa – Ilves FS
TV: Futsal-liiga.tv
16:00 PP-70 – Akaa Futsal
TV: Futsal-liiga.tv
17:00 ToPV – Mad Max
TV: Futsal-liiga.tv

Su 17.11
16:00 JoSePa – GFT TV: Futsal-liiga.tv
16:00 ToPV – KaDy
TV: Futsal-liiga.tv
17:00 FC Kemi – Mad Max
TV: Futsal-liiga.tv

Naisten futsal-liiga:

La 16.11
13:00 FTK-Tornio – KaDy TV: Futsal-liiga.tv
16:00 Ilves FS – ACE
17:00 Ylöjärven Ilves – FC Sport J

Su 17.11
17:00 MuSaFutsal – Team Vanpa TV: Futsal-liiga.tv

Artikkelikuva: LNFS