Valikko Sulje

Suomen MM-karsinnan jatkolohko arvottu – Mićon johdolla Portugaliin

Maanantaina Montenegron kaatoon EM-karsinnoissa

Suomen miesten futsalmaajoukkueen MM-karsinnan jatkolohko Elite Roundilla arvottiin torstaina 7.11 UEFA:n päämajassa Ranskan Nyonissa. Suomi matkustaa päävalmentaja Mićo Martićin johdolla Portugaliin, jossa se kohtaa isäntämaa Portugalin (UEFA ranking 3) lisäksi Italian (UEFA ranking 7) ja Valko-Venäjän (UEFA ranking 17). Lohkon isäntäkaupunkina toimii Póvoa de Varzim.

Kaikki neljä Elite Round lohkoa. Kuva: UEFA

Elite Round lohkot pelataan 28.1.-2.2.2020. Lohkojen voittajat lunastavat kisalipun ja neljä parasta lohkokakkosta pelaavat vielä jatkokarsinnan. Kaikkiaan kuusi joukkuetta Euroopasta etenee futsalin MM-lopputurnaukseen Liettuaan 2020.

Suomi pääsi ensimmäistä kertaa mukaan Elite Roundille karsintahistoriassa voitettuaan Main Roundilla Puolan 2-1 ja Georgian 5-2 sijoittuen lohkokakkoseksi 6 pisteellä.

Artikkelikuva: Leo Hynninen