Valikko Sulje

Jukka Kytölälle maali Serie A debyytissä – Katso maali täältä

Jukka Kytölä urheilutoimittajien valinta vuoden 2020 parhaaksi futsalpelaajaksi - Panu Autio ehdolla Vuoden esikuvaksi

Jukka Kytölän edustaman Kaos Mantovan kausi Italian Serie A:ssa käynnistyi hienosti, kun joukkue onnistui voittamaan ensimmäisessä ottelussaan Came Dosson 6-2. Lauantai iltana pelattu kamppailu näkyi suorana PMGSport Futsalin Facebook-sivuilta, kuten suurin osa muistakin Italian liigan otteluista. Ottelussa nähtiin myös historian ensimmäinen suomalaisen pelaajan tekemä maali Serie A:ssa, kun Jukka Kytölä laukoi pallon verkkoon omalta kenttäpuoliskolta toisella jaksolla. Kytölän maali oli 5-2 johtomaali, kun Came Dosson haki kavennusta ilman maalivahtia. Maalin voi katsoa alla olevalta ottelutallenteelta kohdasta 1:36:20 (jos upotus ei näy niin tästä linkistä).
EDIT: Ottelun maalikooste nähtävillä nyt täällä.

Serie A – 1°, MANTOVA vs CAME

⚽ Lo show della SerieA su PMGSport Futsal🎦 In diretta dal Palasport Neolù di Mantova🤝 Mantova Calcio a 5 🆚 CAME C5

Julkaissut PMGSport Futsal Lauantaina 21. syyskuuta 2019

Jukka Kytölä pelasi ottelussa isot minuutit etenkin pelin lopussa, kun Came Dosson haki vimmatusti kavennusosumia. Hieno aloitus Serie A kauteen ja onnea Jukalle tuleviin koitoksiin!

Kuva: Tuttocampo.it

Ensi viikolla Jukka Kytölä ja muut suomalaiset futsaltähdet pelaavat Ranskaa vastaan tuplamaaottelut. Lisätiedot otteluista tästä (Palloliiton tiedote).

Artikkelikuva: PMGSport Futsal