Valikko Sulje

Italian Serie A alkaa – Katso täältä Jukka Kytölän pelit suorana

Italian ylin sarjataso eli Serie A alkaa tänä viikonloppuna. Suomalaisten mielenkiinto sarjassa kohdistuu eniten Mantovan joukkueeseen, jossa maajoukkueen pohjapelaaja Jukka Kytölä pelaa ensimmäistä kautta pääsarjassa. Viime kaudella Mantova selvitti tiensä nousukarsinnoista pääsarjaan. Tarkemmat kuulumiset Mantovasta ja koko Serie A:n voimasuhteista kannattaa lukea suoraan Jukka Kytölän blogista. Blogin löytää tästä linkistä.

Lauantai iltana kannattaa suunnata PMGSport Futsalin Facebook-sivuille, sillä PMGSport näyttää siellä ottelun Mantova – Came Dosson. Nähdäänkö ottelussa ensimmäinen suomalainen pelaaja koskaan Italian pääsarjassa? PMGSport näyttää lähes kaikki Serie A:n ottelut tällä kaudella, joka kierroksen Rai Sportin TV-otteluita lukuunottamatta.

Lauantai
21.9. klo 21:00 (Suomen aikaa)
Mantova – Came Dosson
TV: PMGSport Futsal

Serie A joukkueet. 8 parasta jatkaa pudotuspeleihin ja 2 huonointa putoaa. Kuva: Tuttocampo.it

Artikkelikuva: divisionecalcioa5.it