Valikko Sulje

Ratkeaako torstaina Portugalin mestaruus? – Katso suorana täältä

Portugalin liigan finaaleissa on nähty jälleen Lissabonin derbyjä, kun suurseurat SL Benfica ja Sporting CP ovat ottaneet yhteen jo kolmesti. Hallitseva mestari Sporting voitti ensimmäisen finaalin jatkoajalla 5-4, mutta kaksi seuraavaa on mennyt runkosarjan voittaneelle Benficalle lukemin 6-3 ja 4-3. Mestaruuteen vaaditaan kolme otteluvoittoa, joten mestaruus on torstaina katkolla Benficalle Sportingin kotihallissa.

4. Finaali
To 19:00 (Suomen aikaa)
Sporting CP – SL Benfica
TV:
RTP 1

Ottelu näkyy RTP kanavalta ja kanava näkyy myös Suomesta. Alla maalikooste edellisestä finaalista, jossa myös Sportingin pivot Dieguinho sai punaisen kortin huidottuaan Benfican Robinhoa. Kuuma ottelu on jälleen varmasti luvassa.

Artikkelikuva: LNFS