Valikko Sulje

Tiistaina toinen finaali – Barça vs ElPozo

Lauantaina alkaneet Espanjan liigan finaalit jatkuvat tiistaina kun Barça isännöi toisen kerran ElPozo Murciaa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Barça pöllytti murcialaisia 7-2 lukemin. Illan hienoimmasta maalista vastasi kuitenkin ElPozo, kun Fernando pääsi tuikkaamaan takatolpalta pallon maaliin Piton maagisesta esityöstä. Katso ottelun maalikooste alla olevasta koosteesta (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä)

Finaali 2.
Ti 11.6 Barça Lassa – ElPozo Murcia
22:00 (Suomen aikaa). TV: 
FutsalTV.ru

Finaali 3.
La 15.6 ElPozo Murcia – Barça Lassa
14:15 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru

Finaali 4 (tarvittaessa).
Ma 17.6 ElPozo Murcia – Barça Lassa
22:00 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru

Finaali 5 (tarvittaessa)
La 22.6 Barça Lassa – ElPozo Murcia
22:00 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru 

Ottelut näkyvät Teledeporten netti-tv:ssä, mutta se on blokattu Suomessa. Myös LaLigaSportstv näyttää ottelut, mutta senkin näkyminen Suomessa on epävarmaa. Todennäköisin paikka katsoa pelit on FutsalTV.ru Facebookissa. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaavat samoihin aikoihin karsintaottelun Liechtensteiniä vastaan, joten suosittelemme kahden ruudun taktiikkaa tiistai iltaan.

Artikkelikuva: LNFS