Valikko Sulje

Barça vs ElPozo jatkuu lauantaina – Kumpi vie kolmannen finaalin?

Espanjan liigan finaaleissa on pelattu nyt kaksi ottelua, molemmat runkosarjan voittaneen Barçan kotikentällä. Ensimmäinen ottelu päättyi Barçan murskaavaan 7-2 voittoon, mutta toisessa finaalipelissä ElPozo Murcia onnistui hakemaan voiton jatkoajan jälkeen 2-3. Ottelussa puhutti jälkeenpäin Barçan 2-2 tasoitusmaali varsinaisen peliajan lopulla Joseliton tehtyä hieman kyseenalaisen ”blokin” ElPozon Pitoa kohtaan samalla, kun Sergio Lozano täräytti pallon maaliin. Katso tilanne koosteesta ja tee omat tulkintasi (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä). ElPozo nousi kuitenkin jatkoajalla voittoon Fernandon maalilla.

Toisen finaalin maalikooste.

Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Seuraavat kaksi ottelua pelataan Murciassa ja tarvittaessa viides finaali jälleen Barcelonassa.

Finaali 3.
La 15.6 ElPozo Murcia – Barça Lassa
14:15 (Suomen aikaa). TV: 
FutsalTV.ru

Finaali 4.
Ma 17.6 ElPozo Murcia – Barça Lassa
22:00 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru

Finaali 5 (tarvittaessa).
La 22.6 Barça Lassa – ElPozo Murcia
22:00 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru 

Ottelut näkyvät Teledeporten netti-tv:ssä, mutta se on blokattu Suomessa. Myös LaLigaSportstv näyttää ottelut, mutta senkin näkyminen Suomessa on epävarmaa. Todennäköisin paikka katsoa pelit on FutsalTV.ru  Facebookissa. 

TOP3 finaalien maalit tähän asti.

Artikkelikuva: LNFS. Kuvassa Barcan Arthur.