Valikko Sulje

Suomalaisten nousukarsinta Italiasta lauantaina 17:00 – Katso suorana täältä!

Suomen maajoukkuepelaajat Jukka Kytölä, sekä Miika Hosio pelaavat lauantaina nousukarsinnan ensimmäisen ottelun Italian Serie A:han. Suomalaiset pelaavat siis Mantovan joukkueessa, joka kohtaa Atletico Cassanon. Mantova aloittaa vieraissa, joten matkustusta ensimmäiseen peliin on 800km. Nousija Italian pääsarjaan ratkeaa siis kahden ottelun yhteistuloksella.

Atletico Cassano – Mantova
LA 18.5.2019
Klo 17:00 (Suomen aikaa)
TV: Puglia5 FB-sivu

Ottelumainos. Kuva: Atletico Cassano

Toinen osaottelu näytetään Sportitalia-kanavalla pe 24.5. tai ma 27.5. Kellonajat ja ottelujärjestys eivät ole vielä tiedossa, ja internet-näkyvyys on niin ikään epävarma. Tarkemmin Italian sarjojen keväästä voit lukea edellisestä jutustamme täältä.

Artikkelikuva: Photo Mantova
Kuvassa Mantovan joukkue. Jukka Kytölä (vas. alhaalla) ja Miika Hosio (toinen vas. alhaalla)