Valikko Sulje

Katso video! Mantova voittoon – Kytölälle punainen kortti

Lauantaina pelattu Serie A nousukarsinnan ensimmäinen ottelu Atletico Cassanon ja Mantovan välillä päättyi suomalaisten iloksi vieraiden 1-2 (1-1) voittoon. Suomalaisista Miika Hosio pelasi isot minuutit Mantovan puolella laitapelaajana. Mantovan pohjapelaajana puolestaan normaalisti häärivä Jukka Kytölä sai kahdella keltaisella kortilla ulosajon ensimmäisen jakson lopulla.

Atletico Cassano – Mantova 1-2 (1-1)

Maalit: 5’45” Manzali (Mantova), 18’05” Caio, 6m rangaistuspotku (Cassano), 8’59” Leleco (Mantova)

Kokoonpanot:
ATLETICO CASSANO: Dibenedetto, Caio, Cutrignelli, Manzalli, Pina, De Cillis, Rella, Volarig, Alemao, Moraes, Casati, Pellecchia.
MANTOVA: Ricordi, Leleco, Jukka Kytöla, Manzali, Di Guida, Gumeniuk, Lutta, Miika Hosio, Ziberi, Ortega, Rocha, Fontaniello.

📒Varoitukset: Ricordi (Mantova), Jukka Kytöla (Mantova), Caio (Cassano), Ziberi (Mantova),Cutrignelli (Cassano)
📕Ulosajot: 18’04” Jukka Kytöla (M)

Jukka Kytölän ulosajoon johtaneen tilanteen voit katsoa tästä linkistä kellonajasta 42:15. Voit myös katsoa koko pelin jälkilähetyksenä samasta linkistä. Valitettavasti tämä taitaa tietää sitä, että Jukka Kytölä on pelikiellossa ratkaisevassa toisessa ottelussa. Toinen osaottelu näytetään Sportitalia-kanavalla pe 24.5. tai ma 27.5. Kellonajat ja ottelujärjestys toisen karsintapelin kanssa eivät ole vielä tiedossa, ja internet-näkyvyys on niin ikään epävarma.

Artikkelikuva: Kuvakaappaus Pugli A 5 video