Valikko Sulje

Sunnuntain pelit – Italian cupin finaali ja Suomen puolivälieriä

Italiassa on pelattu cupin lopputurnausta tämä viikonloppu ja kirjoitimme siitä aikaisemmin viikolla. Tänään on vuorossa huikea finaali, jota ei kannata jättää välistä. Suomessa miesten liigan puolivälieristä jatkoon selvisivät suoraan kolmessa ottelussa lauantaina jo Kampuksen Dynamo ja Leijona Futsal. Joutsan Seudun Pallo, sekä Mad Max aloittivat näin ollen kesälomansa. Sunnuntaina pelataan kuitenkin vielä kahta puolivälieräparia Somerolla, sekä Tampereella. Alla kertauksena vielä päivän ottelut.

Ottelu voitot tällä hetkellä GFT:lle 2-1, joten espoolaiset voivat varmistaa jatkopaikan voitolla. Lauantaina GFT jyräsi vakuuttavaan voittoon 1-7 lukemin.

Sievi voitti lauantaina 4-3 ja johtaa näin sarjaa 2-1. Lauantaina nähtiin todella kuuma ottelu ja loukkaantumisiakin nähtiin useita. Äärimmäisen tasainen pari, viides peli ei yllättäisi.

  • Italian Cup Finaali
  • Su klo 19:00 Pesaro – Acqua&Sapone
  • TV: Sky Sport

Finaalissa kohtaavat Italian liigaa johtava Acqua&Sapone ja sarjassa toisena oleva Pesaro. Odotettavissa on kovatasoinen, kuuma, värikäs ja vauhdikas ottelu arvostetusta Italian cupin mestaruudesta. Ennakkojutun Italian cupista voi lukea täältä. Maalikoosteet välieristä voi katsoa tästä linkistä.

HUOM! Italian Cup finaali näkyy sittenkin Sky Sportilla eikä PMG Sportilla. Sky Sport ei näytä toimivan valitettavasti Suomessa.

Artikkelikuva: Acqua&Sapone