Valikko Sulje

Hienoin Fair Play aikoihin? – Katso video!

Lauantai iltana pelattiin Espanjan liigassa keskikastin vääntö, jossa Aspil Vidal Ribera Navarra isännöi Industrias Santa Colomaa. Ottelussa nähtiin erikoinen maali, kun Navarra antoi Santa Coloman tehdä aloituksesta maalin ilman yritystäkään estää maalia. Tapauksen selittää se, että edeltävässä hyökkäyksessä Navarran argenttiinalainen laitapelaaja Lucas Tripodi oli rikkonut Santa Coloman maalivahti Miquel Feixasia. Tuomaristo ei kuitenkaan rikettä viheltänyt ja Tripodi jatkoi pelivälineen maaliin ja Navarran 4-1 johtoon. Tilanteen tajuttuaan Navarra antoi kuitenkin Fair Play hengessä Santa Coloman kaventaa heti aloituksesta lukemiksi 4-2. Katso video tapahtuneesta alta ajasta 3:38 (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Viikonlopun tuloksia

Viikonloppuna pelatulla kierroksella 25 ei nähty yllätyksiä, vaan kaikki ennakkosuosikit voittivat pelinsä. Näin ollen sarjan kärjessä ElPozo Murcia säilytti kahden pisteen johtonsa FC Barcelonaan nähden.

Tulokset kierrokselta 25. Kuvat: www.lnfs.es
Sarjataulukko. Kuvat: www.lnfs.es