Valikko Sulje

Ricardinhoa viikonlopun katseluvinkkinä – Peñíscola vs Inter

Espanjassa pelataan kierrosta numero 18 jälleen ympäri viikonloppua. Siirtomarkkinoilla tapahtuu edelleen, kuten viime viikolla kerroimme jo. Kärkipään joukkueista hankintoja teki tälläkertaa Barça, joka hankki riveihinsä brasilialaisen Marcenion. Laitapaikalla viihtyvä 31-vuotias saapui Barcelonaan venäläisen Ugran riveistä. Barça koki myös viikolla menetyksen, kun tärkeä pelaaja Esquerdinha sai lihasvamman harjoituksissa. Venäjän passin omaava brassitaituri on pois kentiltä arviolta 4-5 viikkoa.

Viikonpeli – Peñíscola vs Inter

  • Peñíscola RehabMedic – Movistar Inter
  • Su 13.1.2019 klo 14:15 (Suomen aikaa)
  • TV: LaLiga TV (ohjeet katsomiseen)

Kotijoukkue Peñíscola haastaa kolmantena sarjassa keikkuvan Interin. Peñíscola löytyy tällä hetkellä viimeiseltä pudotuspeleihin riittävältä sijalta, joten molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä pelistä. Kotijoukkueen rosterista kannattaa pelissä seurata maalivahti Molinaa. Persoonallinen molari on keikkunut useasti tämän kauden aikana highlight-videoilla upeilla torjunnoillaan. Interin tähtisikermästä sen sijaan ei ketään yksittäistä viitsi nostaa yli muiden. Mainitaan nyt kuitenkin viime kierroksella Ricardinhon esittämä käsittämätön chippimaali sivurajakuviosta. Videon maalista voit katsoa alla olevasta viime viikonlopun TOP5-maalit videosta, sijalta yksi luonnollisesti.

Muista kierroksen peleistä mieleenkiintoa herättää ElPozo Murcian ja Osasuna Magnan lauantainen kohtaaminen. Liigakärki kohtaa sarjassa viidentenä olevan Osasunan, joten pelistä on varmasti odotettavissa hyvä tasoista.

Kuva: www.lnfs.es