Valikko Sulje

Myös Espanjassa siirtoja – Interille kaksi brassia lisää

Aikaisemmissa jutuissa kerroimme Italian ja Suomen liigojen siirroista, joten tällä kertaa napataan käsittelyyn muutamat siirrot Espanjan liigasta.

Kärkijoukkueista isoimmat siirrot nähtiin Inter Movistarin toimesta. Brasilialaiset Marlon ja Marcel saapuivat Madridiin. Marcel on nuori 22-vuotias laitapelaaja, joka on esiintynyt vahvasti brasilian parhaimpiin seuroihin kuuluvan Magnus Futsalin riveissä. Kahdella viime kaudella hän on tehnyt 23 maalia 49 pelissä. Marcelin sopimus on mallia 1,5 vuotta sisältäen kahden vuoden optiot. Toinen brasilialainen Marlon sen sijaan on 31-vuotias ja siirtyy Interiin legendaarisesta brasilialaisesta Carlos Barbosan joukkueesta. Marlonin uralta löytyy mm. kaksi Futsalin Copa Libertadores mestaruutta. Myös hänen sopimus on 1,5 vuotta sisältäen yhden vuoden option.

ElPozo Murcia kiinnitti riveihinsä niin ikään brasilialaisen Felipe Valerion. Laidassa viihtyvä pelaaja nähdään Murciassa kesäkuuhun 2020 asti pelinumerolla 4.

Felipe Valerio (toinen vasemmalta).

Muita kärkipäänjoukkueiden pelaajasiirtoja nähtiin, kun neljäntenä oleva Osasuna Magna lainasi sarjassa toisena olevalta FC Barcelonalta pohjapelaaja Adri Ortegon.

Häntäpään joukkueista eniten hankintoja teki Viña Albali Valdepeñas, joka kiinnitti riveihinsä José Marion (ElPozo Murcian kakkosjoukkueesta), sekä Lluc Pareran (Bisontes Castellón FS). Nähtäväksi jää nouseeko Valdepeñas näiden hankintojen myötä pois putoajan paikalta.

Pelikierros 17

  • Jimbee Cartagena – Industrias Santa Coloma
  • Ma 7.1.2019 klo 17:00 (Suomen aikaa)
  • TV: LaLiga TV (ohjeet katsomiseen)

Kierrokselta 17 mainitaan katselusuositus keskikastin väännöstä Espanjan kaakkoisosasta. Sijoilla 10 ja 11 majailevat joukkueet halajavat varmasti voittoa parempaa asetelmaa kohti kahdeksan joukkueen pudotuspelejä. Ottelu pelataan maanantaina ja se näkyy tuttuun tapaan LaLiga TV:n kautta.

Kuvat ja lähteet: www.lnfs.es