Valikko Sulje

Kotimainen liiga jatkuu – KaDy purki ulkomaalaisvahvistuksen sopimuksen

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Vuosi 2019 jatkuu kotimaisen miesten futsal-liigan parissa heti lauantaina 5.1 neljän ottelun voimin.

05.01.2019 15:00 PJK – SoVo
05.01.2019 15:00 Mad Max – GFT
05.01.2019 15:00 KaDy – PP-70
05.01.2019 16:00 FC Kemi – Sievi FS

Ottelut nähtävillä tuttuun tapaan osoitteessa: https://futsal-liiga.tv/

Siirtomarkkinat

Liigan kärkijoukkueiden pelaajistoissa on tapahtunut hieman liikehdintää, joten paneudutaan pikaisesti kevätkauden voimasuhteisiin.

Kampuksen Dynamo

Hallitseva Suomenmestari ilmoitti purkaneensa Montenegrolaisen Nikola Vidakovićin sopimuksen. Isokokoinen pivot-pelaaja ei päässyt sisään KaDyn pelitapaan, joten hän jatkaa uraansa näillä näkymin Balkanin liigoissa. KaDy peluuttaa tähtipelaajiaan isoilla peliminuuteilla per peli, joten korvaavalle hankinnalle ei välttämättä ole edes tarvetta.

Golden Futsal Team

Sarjakakkonen ilmoitti Miika Hosion siirrosta Italiaan. Toinen paha takaisku on Tom Korolaisen kauden katkaissut polvivamma. Antti Arvola palaa kultaisiin, mutta ei pysty korvaamaan menetyksiä. Hankintoja kaipaisi, mutta niitä on tuskin tulossa.

Sievi FS

Seitsemän viimeisintä liigapeliään voittanut Sievi vahvistui kahdella pelaajalla. FC Kiistosta siirtyivät ennen liigaa Ruutupaidoissa pelanneet Toni Pylkkänen ja Matias Träskbäck. Kalajokilaakson ringissä rupeaa olemaan laajuutta, joten hyvältä näyttää.

Someron Voima

Positiivisen syksyn pelannut Voima ilmoitti menettävänsä Moshtagh ”Mosa” Yaghoubin jalkapallon puolelle. Lisäksi pirteästi alkukaudesta pelannut brasilialainen Italo kärsii polvivammasta. Uusia vahvistuksia vielä mahdollisesti tulossa ennestään hyvään rinkiin.

Leijona Futsal

Pivot-pelaaja Petri Grönholm palasi viidentenä sarjassa olevaan Leijona Futsaliin. Syyskauden Grönholm harjoitteli portugalilaisessa toisen sarjatason Sporting Clube de Silvaldessa. Leijonilla nyt riveissään kaksi Suomen parasta pivot-pelaajaa, mutta miten muu joukkue saadaan rakennettua tähän ympärille.

Artikkelikuva: Leo Hynninen

Lähteet: Seurojen tiedotteet