Valikko Sulje

Elite Round päätökseen – Neljä joukkuetta finaaliturnaukseen

Viikonloppuna saatiin siis päätökseen Mestareiden Liigan Elite Round. Neljästä lohkosta etsittiin lohkovoittajia, jotka etenevät keväällä pelattavaan finaaliturnaukseen. Lohkoissa ei yllätyksiä nähty ja jatkoon marssivat ennakkosuosikkeina viikonloppuun lähteneet Movistar Inter (Espanja), Barça Lassa (Espanja), Sporting CP (Portugali), sekä Kairat Almaty (Kazakstan). Tiukimmalle näistä joutui Sporting CP, joka selvisi lohkossaan jatkoon vain maalieron turvin. Tasapisteisiin päätyivät siis lohkon Lissabonin joukkueet Sporting ja Benfica. Paikallispelin metelissä sunnuntaina päädyttiin 1-1 tasapeliin.

Myös Barça oli lohkossaan tiukilla venäläisen Ugran kanssa. Ratkaisevassa pelissä Barça voitti kotikentällään kuitenkin 2-0, maalivahti Juanjon tehtyä toinen osuma tyhjään Ugra maaliin viimeisillä sekunneilla. Maalikooste Barça – Ugra pelistä alla.

Mestareiden Liigan finaaliturnaus pelataan huhtikuun lopulla. Pelipaikka ei ole vielä tiedossa, vaan se arvotaan joulukuun kolmantena päivänä.