Valikko Sulje

Viikonloppuna runsaasti tarjontaa – Futsal-liiga.tv ja LaLiga TV pyörimään

Viikonloppuun olisi tarjolla jälleen runsaasti tarjontaa, kun kotoisessa miesten futsal-liigassa pelataan tuplaviikonloppu, sekä Espanjassa kierros numero yhdeksän. Lisäksi naisten futsal-liigassa nähdään myös kärkikamppailu. Poimimme peleistä sopivan suoran, jottei kotisohvalta tarvitse nousta koko viikonlopun aikana.

Lauantai 10.11

13:00 Ilves FS – MuSa Futsal (https://futsal-liiga.tv/)

Kotimaisen naisten futsal-liigan huippupeli. Viiden pelin jälkeen molemmat joukkueet jatkavat sarjassa ilman tappioita. Kumman voittoputki katkeaa?

13:30 Barça Lassa – Palma Futsal (ei näy Suomessa. Artikkelikuva ja tulosseuranta: www.lnfs.es)

Ilves – Musa kamppailun lomassa kannattaa kurkkia mikä tulos Palau Blaugranan tulostaululla vilkkuu. Toisena Espanjan liigassa olevan Barçan vieraaksi Barcelonaan saapuu sarjakärki Palma Futsal. Eroa kärkijoukkueiden välillä on yksi piste. Onko Palma Futsalin aika jo luopua Espanjan kärkipaikasta?

15:00 Leijona Futsal – SoVo (https://futsal-liiga.tv/)

Tähän asti miesten futsal-liigassa tappioitta kulkenut SoVo matkustaa Akaalle. Viime pelissä Leijona hurjasteli PJK:a vastaan 8-1 voiton. Juhana Jyrkiäinen (LeiF) ja Gesim Voca (SoVo) ovat olleet kauden maaliahneimpia pelaajia. Perinteisesti liigan runsasmaalisimpia otteluja.

17:00 JoSePa – Mad Max (https://futsal-liiga.tv/)

Keskikastin tasainen vääntö. Hienosti kauden aloittanut JoSePa ja ehkä hienoisesti alakanttiin suorittanut Mad Max. Vauhti tuskin ottelusta loppuu ja päädystä päätyyn ehditään pelin aikana kulkea enemmäin kuin tarpeeksi. Todennäköisesti vielä runsasmaalisempi ottelu kuin LeiF – SoVo.

Ilves – Musa aloittaa viikonlopun. Kuva: Leo Hynninen

Sunnuntai 11.11

14:15 Levante UD FS – ElPozo Murcia (LaLiga TV, ohjeet katsomiseen täältä)

Sarjanelonen ElPozo Murcia matkustaa Valenciaan kohtaamaan sarjassa seitsemäntenä olevan Levanten. Levante on ollut tällä kaudella kova kotijoukkue ja onkin voittanut siellä jopa Inter Movistarin. Ainut kotitappio sillä onkin Barcelonaa vastaan, joka sekin päättyi niukasti 2-3. Murcialaiset saavat tehdä kovasti töitä jos haluavat saada kärkeä kiinni.

16:00 SoVo – Ilves FS (https://futsal-liiga.tv/)

Ennakkoon ajateltuna tärkeä peli pudotuspelien kotietua ajatellen. Molemmilla alla lauantailta kova peli (Ilveksellä Kady, SoVo:lla LeiF). SoVo:n laajempi rosteri luo heille etua tuplaviikonlopun jälkimmäiseen otteluun.

18:30 KaDy – Sievi FS (https://futsal-liiga.tv/)

Mestari vastaan entinen mestari. Sievillä ollut vaikeaa alkukaudesta. Nuorentunut joukkue on vasta sijalla seitsemän ja lauantain peli Espoossa ei ainakaan jalkoja sunnuntaille terävöitä. Kadyn brasilialainen Newton Jr on aloittanut vahvasti.