Valikko Sulje

Mestari konttaa – Miltä näyttää Espanjassa kolmen kierroksen jälkeen

Espanjan liiga alkanut hieman yllättävissä merkeissä. Kolmen kierroksen jälkeen hallitseva mestari Inter Movistar FS on saavuttanut vasta 4 pistettä, saldolla voitto-tasapeli-tappio. Edellisessä pelissä Interille tuli tasapeli kotiareenallaan Peñíscola RehabMedicille. Peñíscola juhlikin ottelun jälkeen lopputulosta kuin voittoa, harvinaista herkkua mestarin luolasta. Interin brasilialainen pivot-pelaaja Humberto (kuvassa. Kuva: www.lnfs.es)  kommentoikin haastattelussa otteluun liittyen yksinkertaisesti: ”We can not lose these points”. Seuraavaksi Inter kohtaa aina vaikealla vieraskentällä Jaén Paraíso Interiorin, joten pisteitä ei ainakaan helposti tule lisää. Jaén on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joten se on seitsemällä pisteellään sarjassa neljäntenä.

Sarjatilanne. Kuva: www.lnfs.es

Kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä etenevät FC Barcelona Lassa, ElPozo Murcia, sekä Palma Futsal. Kaikki joukkueet ovat siis yhdeksässä pisteessä. Seuraavistä peleistä on odotettavissa Palmalle, sekä Murcialle helpohkoja pisteitä, mutta Barca joutuu hieman kovempaan testiin. Barca kohtaa kotikentällään Peñíscolan, joka pelasi juuri Interin kanssa tasan. Peñíscolan saldo kolmesta pelistä on kolme tasapeliä, joten se ei ole myöskään hävinnyt yhtään peliä tällä kaudella. Barcan matkaa rasittaa myös Champions Leaguen pelit, joita se pelaa tällä viikolla Belgian Hallessa. Samassa lohkossa pelaa Kremlin Bicêtre United (Ranska), SL Benfica (Portugali), sekä isäntämaan FP Halle-Gooik (Belgia).

Kolmannen kierroksen hienoimpia maaleja Espanjasta voi katsoa tästä, helmenä Aspil Vidal Ribera Navarran maalivahti Gusin hieno maali Levantea vastaan.