Valikko Sulje

Sergio Gargelli on miesten futsalmaajoukkueen uusi päävalmentaja

Sergio Gargelli on miesten futsalmaajoukkueen uusi päävalmentaja

Suomen Palloliitto julkisti maanantaina uuden päävalmentajan miesten futsalmaajoukkueelle Mico Marticin seuraajaksi.

Miesten uutena päävalmentajana aloittaa Akaa futsalia tällä kaudella valmentanut italialainen Sergio Gargelli. Sopimuksen pituus on kolme vuotta ja se kestää kesäkuuhun 2025 asti. Päävalmentajuuden lisäksi hän toimii Palloliitossa futsalin teknisenä johtajana, joka vastaa kilpailutoiminnan ja seurojen kehittämisestä.

Gargelli on valmentanut seurajoukkueita Italiassa, Qatarissa, Vietnamissa ja Kiinassa. Maajoukkuekokemusta hänellä on päävalmentajana Kiinan, Vietnamin ja Norjan ruorista. Japanin maajoukkueessa hän toimi kakkosvalmentajana ja maalivahtivalmentajana. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana.

Koko julkistamistilaisuuden voit katsoa alta.

Sergiogargelli.com