Valikko Sulje

Savolainen valittu Serie A:n kierroksen tähdistökentälliseen – Katso lauantain huipputorjunta täältä

Savolainen valittu Serie A:n kierroksen tähdistökentälliseen - Katso lauantain huipputorjunta täältä

Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahti Juha-Matti Savolainen valittiin Italian Serie A:n kierroksen 20 tähdistökentälliseen. Upea torjunta Signor Prestito CMB:tä vastaan löytyy puolestaan TOP 3 torjunnat koosteesta.

Savolaisen edustama Mantova kohtasi lauantaina Signor Prestito CMB:n kotikentällään. Mantova voitti ottelun lukemin 2-1 (kooste ottelusta löytyy täältä) ja nousi lähemmäs pudotuspelipaikkoihin oikeuttavaa sijoitusta. Mantova on sarjassa yhdeksäntenä kun pudotuspeleihin pääsee kahdeksan joukkuetta. Sarjataulukon löydät täältä.

Jokaisen kierroksen jälkeen Serie A julkaisee TOP 3 torjunnat kierrokselta. Ensimmäistä kertaa highlight koosteella nähdään myös suomalaisväriä. Katso Savolaisen huikea torjunta alla olevalta videolta (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Kierroksen 20. tähdistökentällinen

Maalivahti:
Juha Matti Savolainen (Saviatesta Mantova)

Kenttäpelaajat:
Daniele Gattarelli (Todis Lido di Ostia. Kansallisuus: Italia)
Coco Schmitt (Colormax Pescara. Kansallisuus: Brasilia)
Javier Salas (Italservice Pesaro. Kansallisuus: Paraguay)
Gui Gaio (Acqua&Sapone Unigross. Kansallisuus: Italia/Brasilia)

Gui Gaio nähtiin myös Suomea vastaan pelatussa EM-karsintaottelussa tammikuun lopulla.

Valmentaja:
Jeffe (Saviatesta Mantova)

Kolme ottelua Mantovaa valmentanut Jeffe (Jefferson Luiz Zeni, Brasilia) pestattiin kroatialaisen Frane Despotovićin tilalle Mantovan joukkueen ajauduttua tappiokierteeseen. Viime kaudella 39-vuotias Jeffe nähtiin vielä Serie A:ssa pohjapelaajana Real Rietin paidassa.

Futsal Serie A Savolainen
Divisioncalsio.it

Artikkelikuva: PMG Sport Futsal

Tirogiro proteus futsalkenkä
Osta italialaiset futsalkengät suomalaisesta verkkokaupasta Futsave.com