Valikko Sulje

Jukka Kytölä urheilutoimittajien valinta vuoden 2020 parhaaksi futsalpelaajaksi – Panu Autio ehdolla Vuoden esikuvaksi

Jukka Kytölä urheilutoimittajien valinta vuoden 2020 parhaaksi futsalpelaajaksi - Panu Autio ehdolla Vuoden esikuvaksi

Urheilutoimittajain Liiton lajien parhaat urheilijat 2020 julkistettiin keskiviikkona. Kaikkiaan oman lajinsa parhaat julkaistiin 70 eri lajissa. Lista kaikista lajeista ja urheilijoista löytyy täältä.

Menneen vuoden parhaaksi suomalaiseksi futsalistaksi valittiin Jukka Kytölä. Tällä hetkellä Kampuksen Dynamoa edustava Kytölä pelasi vielä 2020 kevätkauden Italian Serie A:ssa Mantovan joukkueessa. Pohjapelaajan paikalla viihtyvän Kytölän maaleja Serie A:sta voi ihailla tästä (voittomaali Signor Prestitoa vastaan) ja tästä (Serie A debyytin maali Camea vastaan).

Panu Autio ehdolla Vuoden esikuvaksi

Miesten futsalmaajoukkueen kapteeni ja maajoukkueuransa jatkoa pohtiva Panu Autio on ehdolla Urheilugaalassa Vuoden Esikuvaksi. Muut ehdokkaat ovat painiuransa jo päättänyt Petra Olli sekä korkeushyppääjä Jere Nyström.

Aution kommentit ehdokkuudesta voi lukea Jalkapallon Pelaajayhdistyksen sivuilta tästä linkistä.

Vuoden urheilija julkistetaan torstai-iltana. YLE TV2:n suora lähetys Suomen Urheilugaalasta alkaa kello 20.00.

Artikkelikuva: PMG Sport Futsal