Valikko Sulje

Futsave.com – Osta futsalmaalivahdin varusteet

Futsave.com - Osta futsalmaalivahdin varusteet

*Mainos

Futsave.com on uusi verkkokauppa, josta löydät laadukkaat portugalilaisen 181Keepersin suojat. Portugalilaisen merkin polvi- ja kyynärsuojat ovat suunniteltu täysin futsaliin, joten ne palvelevat futsalmaalivahteja erinomaisen hyvin.

Futsave.com verkkokauppa löytyy nettisivun kautta tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Holviin.png

Futsalmaalivahdille välttämättömät suojat ovat kovasta lattiasta johtuen polvi- ja kyynärsuojat. 181Keepers suojissa on panostettu erityisesti pehmusteeseen ja hyvään istuvuuteen, jotta suojat ovat mukavat käyttää kentällä liikkuessa.

futsalmaalivahdin suojat

Ostamalla suojat Futsave.com verkkokaupasta saat suojille nopean toimituksen suoraan Suomesta. Yrityksen varasto sijaitsee Vantaalla. Asiakaspalvelut ja mahdolliset kysymykset tuotteista hoituvat myös helposti suomen kielellä.

futsalmaalivahdin suojat

181Keepersin suojia käyttävät futsalmaailman huippumaalivahdit, kuten Higuita, Edu Sousa, Jesus Herrero, Carlos Espindola, Ana Catarina ja monet muut.

Futsave löytyy myös Instagramista!