Valikko Sulje

Mestareiden Liiga 2019-2020 – KaDy aloittaa pelit

Hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo aloittaa kautensa tänään Tallinnassa. Ensimmäisellä kierroksella eli Preliminary Roundilla joukkue kohtaa Ranskan, Albanian ja Viron mestarit. Ottelut pelataan tämän viikon aikana Tallinnan Kalevi Spordihallissa.

ke 28.8. klo 16.30 KaDy (FIN) – Tirana Futsal (ALB) TV: Delfi.ee
to 29.8. klo 16.30 Toulon Élite Futsal (FRA) – KaDy (FIN) TV: Delfi.ee
la 31.8. klo 19.30 Viimsi FC Smsraha (EST) – KaDy (FIN) TV: Delfi.ee

Ennakkoon kovimpana vastustajana esiin nousee Toulon EF. Ammattilaisjoukkueen kokoonpanossa vilisee pelaajien nimien perässä Espanjan, Portugalin, Kolumbian, Brasilian, Marokon ja tietysti Ranskan lippuja.

KaDyn avausottelun Tirana Futsal on hieman tuntemattomampi joukkue Albaniasta. Todennäköisesti joukkue on täynnä taitavia paikallisia pelaajia, sillä balkkanin alueella on vahvat katupelaamisen ja futsalin perinteet.

Ennakkoon lohkon heikoin joukkue on isäntä Viimsi. Virolaiset ovat kuitenkin vahvistaneet rivejään pelien alla usealla ukrainalaisella ja venäläisellä ammattilaispelaajalla. Kotiedun myötä Viimsi voi yllättää.

Pelien tulospalvelua voi katsoa UEFA:n sivuilta.

UFCL alkaa. Kuva: Viimsi FC Smsraha

Laajempi ennakko KaDy:stä luettavissa täältä.

Artikkelikuva: Bubi Tuomala/ KaDy