Valikko Sulje

Portugalin liigan ratkaiseva finaali – Katso peli sunnuntaina täältä

Portugalin finaalien neljännessä ottelussa Benfica oli lähellä katkaista Sportingin peräkkäisten mestaruuksien putken johtaen peliä pitkään 2-3. Sporting kuitenkin kampesi varsinaisen peliajan lopulla 3-3 tasatilanteeseen pivot Rochan maalilla. Ottelu eteni jatkoajalle, jossa Sporting onnistui kääntämään pelin itselleen 5-3 lukemin Rochan ja Pany Varelan maaleilla. Ottelu oli jälleen tunteikas ja tuomaristo joutui välillä pysäyttämään ottelun fanipäätyjen toiminnan takia. Sporting päädyssä mellakkapoliisit joutuivat hetkeksi kentälle, kun fanit repivät suojaverkon ylös. Benfica päädyssä sen sijaan poltettiin soihtuja, mutta onneksi hallin ilmastointi taisi olla sen verran tehokas, että peliä voitiin jatkaa.

5. Finaali
Su 16:20 (Suomen aikaa)
SL Benfica – Sporting CP
TV: 
RTP 1

Poliisit joutuivat rauhoittelemaan Sportingin päätyä Benfican johtaessa.

5. Finaali näkyy RTP kanavalta ja kanavan netti-tv näkyy myös Suomessa. Myös FutsalTV.ru näyttää lähetyksen Facebookissa.

4.finaalin maalikooste.

Kuvat: RTP:n lähetyksestä