Valikko Sulje

Benficalle Portugalin mestaruus – Maanantaina Espanjan mestaruus katkolla ElPozolle

SL Benfica voitti Portugalin liigan mestaruuden sunnuntaina ratkaisevassa viidennessä finaalissa, jättäen hallitsevan mestarin Sporting CP:n hopealle. Ottelu alkoi totutun vauhdikkaissa tunnelmissa ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiinkin jo seitsemän maalia. Finaalisarjan otteluissa nähtiin keskimäärin huimat kahdeksan maalia per ottelu. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli 4-3 Benficalle espanjalaisen Raul Camposin tehtyä hattutempun. Toisella jaksolla ei tolppaa lähemmäs Sporting kuitenkaan päässyt, joten Benfica pääsi juhlimaan mestaruutta täydessä kotihallissaan.

5. finaalin tilastot. Kuva: zerozero.pt

ElPozo vs Barça

Maanantai iltana Espanjan liiga on ensimmäistä kertaa katkolla ElPozo Murcialle. Kolmen ottelun jälkeen 2-1 otteluvoitoin sarjaa johtava ElPozo voitti kolmannessa finaalissa Barçan rangaistuspotkukilpailussa.

Palacio de Deportes kolmannessa finaalissa ja yli 7500 katsojaa. Kuva: LNFS

Finaali 4.
Ma 17.6 ElPozo Murcia – Barça Lassa
22:00 (Suomen aikaa). TV: 
FutsalTV.ru

Finaali 5 (tarvittaessa).
La 22.6 Barça Lassa – ElPozo Murcia
22:00 (Suomen aikaa). TV: FutsalTV.ru 

Ottelut näkyvät Teledeporten netti-tv:ssä, mutta se on blokattu Suomessa. Myös LaLigaSportstv näyttää ottelut, mutta senkin näkyminen Suomessa on epävarmaa. Todennäköisin paikka katsoa peli on FutsalTV.ru  Facebookissa. 

Espanjan liigan kolmannen finaalin kooste.

Artikkelikuva: RTP kuvakaappaus