Valikko Sulje

Tiistain huippuottelu – Inter Movistar vs Barça Lassa

Poikkeuksellisesti tiistaina 2.4 pelataan Espanjan liigassa todellinen huippuottelu, kun sarjaa johtava Barça matkustaa Madridiin. Espanja vastaan Katalonia, Madrid vastaan Barcelona, klassista. Viime kauden mestari Inter on sarjataulukossa nyt kolmantena, seitsemän pistettä Barçasta. Toisena oleva ElPozo Murcia on tasapisteissä Barçan kanssa. Molemmat illan joukkueista ovat selvittäneet tiensä myös Mestareiden liigan finaaliturnaukseen, joka pelataan tämän kuun lopulla 26.4-28.4 Almaty Areenalla, Kazakstanissa. Tiistainen ottelu onkin siirretty runkosarjan viimeiseltä kierrokselta tälle päivälle juuri Mestareiden liigan finaalin takia.

22:00 ja TV

Ottelu alkaa 22:00 Suomen aikaa. Ottelu näytetään paikallisella Teledeporte kanavalla (joka on geoblokattu Suomessa, mutta VPN voi tähän auttaa), mutta se saatetaan striimata myös Futsal Planetin Facebook sivujen kautta.

Odotellessa muistellaan viime vuoden neljännen finaalin tapahtumia.


”Varsinaisella peliajalla pelikellon näyttäessä 39:50 teki Interin Rafael Rato 3-2 maalin Barcan verkkoon ja Madridissa ruvettiin juhlimaan jo varmaa mestaruutta. Toisin kuitenkin kävi ja Dyego tasoitti pelin vain 5 sekunttia myöhemmin jättäen pelikelloon enää toiset 5 sekunttia. ”

Video näihin huikaiseviin tapahtumiin alla (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Artikkelikuva: www.lnfs.es