Valikko Sulje

Espanjassa uskomaton takavasara maali 8 sekuntia ennen loppua – Katso Video!

Menneenä lauantaina pelattiin Espanjan liigassa kärkipään ottelu, kun ElPozo Murcia isännöi Jaén Paraíso Interioria. Ennen ottelua isännät olivat sarjataulukossa ensimmäisinä ja Jaén löytyi sijalta kuusi. Peli oli hyvin kuuma ja sen aikana suihkuun lensivät Jaénin brasilialainen pohjapelaaja Mauricio, sekä heidän penkillä ollut kakkosmaalivahtinsa Iker López. Ottelun puhutuin tilanne nähtiin kuitenkin kahdeksan sekuntia ennen summeria, kun ElPozon espanjalainen laitapelaaja Andresito jatkoi Piton syötön ilmasta maaliin takavasaralla. Brasilialainen Pito nähdään usein pivotin paikalla, mutta ElPozon pelatessa reikäpaidalla hän oli pelisysteemin pohjalla. Katso alla olevasta maalikoosteesta uskomaton maali kohdasta 4:20 (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Tulevan viikonlopun pelit Espanjan liigasta:

 • Levante UD FS – O Parrulo Ferrol
  29/03 Pe 21:45
 • Barça LassaBarça Lassa – BeSoccer CD UMA Antequera
  29/03 Pe 22:15
 • ElPozo Murcia – Fútbol Emotion Zaragoza
  30/03 La 18:00 TV: LaLigaSportstv
 • Peñíscola RehabMedic – Palma Futsal
  30/03 La 18:00
 • Jaén Paraíso Interior – Jimbee Cartagena FS
  30/03 La 18:30
 • Naturpellet Segovia – Industrias Santa Coloma
  30/03 La 19:30
 • Movistar Inter – Viña Albali Valdepeñas
  30/03 La 20:00 TV: LaLigaSportstv
 • Aspil Vidal Ribera Navarra – CA Osasuna Magna
  31/03 Su 19:00

Alla vielä sarjataulukko, kun Espanjan liigan runkosarjaa on neljä kierrosta jäljellä. Tasapisteissä kärjessä taistelevat ElPozo Murcia ja FC Barcelona. Myös pudotuspeliviivan tuntumassa ja putoajan paikoilla on peleissä iso panos jäljellä. Kahdeksan parasta joukkuetta jatkavat runkosarjasta pudotuspeleihin.

Kuvat: www.lnfs.es