Valikko Sulje

Alakerta vastaan yläkerta – Espanjassa kierros 19

Viikonlopun huippufutsalia tarjotaan jälleen Espanjan liigan ystäville. Kiinnostavin peli pelataan Madridissa, kun Inter isännöi Jaén Paraíso Interioria. Viime kaudella Jaén onnistui yllättämään Interin cupin finaalissa, joten jälleen on odotettavissa tasaista kampailua. Sarjataulukosta Jaén löytyy tällä hetkellä sijalta kuusi, Interin ollessa kolmantena. Ottelu televisioidaan Teledeporten kautta, joten sen näkyminen Suomessa on streamien varassa.

Lauantai 19/01/2019
Inter Movistar – Jaén Paraíso Interior
14:15 (Suomen aikaa)

Kaksi peliä LaLiga TV:ssä

LaLiga TV näyttää sen sijaan kaksi peliä viikonloppuna. LaLiga TV näkyy myös Suomessa ja ohjeet sen katsomiseen löydät täältä. Molemmissa peleissä kotijoukkueena toimii putoajan paikalla olevat Viña Albali Valdepeñas ja BeSoccer CD UMA Antequera. Vierailijat löytyvätkin sarjan yläpäästä eli neljäntenä oleva Palma Futsal ja toisena oleva ElPozo Murcia. Klassinen yläkerta vastaan alakerta haaste tiedossa.

Viña Albali Valdepeñas – ElPozo Murcia
Lauantai 19/01/19
19:00 (Suomen aikaa)
TV: LaLiga TV

BeSoccer CD UMA Antequera – Palma Futsal
Sunnuntai 20/01/2019
14:15 (Suomen aikaa)
TV: LaLiga TV

Loppuun vielä viime kierroksen komeimmat torjunnat. Ykköspaikalta löytyy muuten viime viikolla mainuttu Peñíscolan Molina.

Kuva: www.lnfs.es