Valikko Sulje

Espanjassa erikoisia maaleja – Katso videot

Espanjassa pelattiin kaksi kierrosta nopeaan tahtiin ja taas saatiin ihmeteltävää. Suurimmat kohautukset tulivat viime viikonloppuna Katalonian derbystä, sekä Inter Movistarin kotiareenalta Madridista. Madridissa hallitseva mestari Inter hävisi Osasunalle lukemin 1-2. Ailahtelevasti kauden aloittanut Inter löytyy sarjataulukosta vasta sijalta neljä kahdentoista pelikierroksen jälkeen. Ottelussa nähtiin myös yksi aivan käsittämätön maali, kun Interin Pola veti pallon Osasunan yläkulmaan aivan oman päätyrajan tuntumasta. Maalin voi katsoa kierroksen TOP5 maalien koosteesta, sijalta yksi tietenkin.

Barcelonassa sen sijaan pelattiin Katalonian derby, Barça Lassan isännöidessä Santa Colomaa. Santa Coloman yllätysvoitto ratkesi viimeisellä sekunnilla Barçan maalivahti Didacin avatessa pallon suoraan päin hyökkääjä Ximbinhaa. Didac yritti ilmeisesti potkaista pallon Santa Coloman maaliin, koska peliaikaa oli enää sekuntti jäljellä. Turhautumiseen vaikutti varmasti myös se, että Santa Coloma oli tasoittanut pelin 2-2 tilanteeseen viimeisellä minuutilla. Maalikoosteesta voit katsoa videon erikoisesta maalista.

Viikonpeli: ElPozo Murcia – Jimbee Cartagena FS (LaLiga TV)

Viikonloppuna pelataan taas kierros pelejä eli Jornada 13. Viikon katselusuositus menee tällä kertaa ottelulle ElPozo Murcia – Jimbee Cartagena FS. Murciassa kohtaavat siis liigassa kolmantena, sekä kolmantenatoista oleva vierailija. Murcialaisilta kannattaa pelissä pitää silmällä viime ottelussa kahdesti osunutta Pitoa, joka on brasilialainen pivot pelaaja. Jimbee Cartagenan pivottina häärii puolestaan Eka. Suomalaisesta nimestä huolimatta Ekakin on brasilialainen.

Lauantai 1.12 Kello 17:00 (Suomen aikaa)

ElPozo Murcia – Jimbee Cartagena FS

Ottelu näkyy tuttuun tapaan LaLiga TV:n kautta. Ohjeet LaLiga TV:n katsomiseen löydät täältä (Futsali.fi).

Artikkelikuva: www.lnfs.es