Valikko Sulje

Jani Korpela siirtyy Venäjän Superliigaan

Jani Korpela siirtyy Venäjän Superliigaan

Suomen maajoukkueen Jani Korpela siirtyy puolalaisen Rekord Bielsko-Bialan riveistä Venäjälle MFC Torpedoon.

MFC Torpedo sijoittui viime kaudella Venäjän Superliigassa viimeiselle pudotuspelipaikalle kahdeksanneksi. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tie nousi kuitenkin pystyyn mestariksi asti pelannutta Sinara Jekaterinburgia vastaan.

Torpedon joukkue tulee Nižni Novgorodin kaupungista 400km Moskovasta itään. Joukkueen runko koostui viimekaudella venäläisistä pelaajista höystettynä kolmella brasilialaisella ja yhdellä ukrainalaisella vahvistuksella. Joukkueen Instagramia voi seurata täältä.

Jälkilähetyksen MFC Torpedo vs Sinara Jekaterinburg pudotuspeleistä voit katsoa alta.

—-mainos Futsave.com—-

Tirogiro proteus futsalkenkä
Laadukkaat italialaiset Tirogiro futsalkengät kotimaisesta verkkokaupasta Futsave.com

—-mainos Futsave.com—-