Valikko Sulje

Maanantai-iltana Mestareiden liigan finaali FC Barcelona vs Sporting CP

Maanantai-iltana Mestareiden liigan finaali FC Barcelona vs Sporting CP

Futsalin Mestareiden liiga kausi huipentuu maanantai-iltana kun finaalissa kohtaavat FC Barcelona ja Sporting CP Lissabonista.


21:00 (Suomen aikaa)
FC Barcelona – Sporting CP
TV: Viaplay / Viasat (maksullinen)

FC Barcelona pudotti finaaliturnauksen ensimmäisessä pelissä Dobovecin ja välierässä Kairat Almatyn. Pivotin paikalla pelaava brasilialainen Ferrao oli elementissään tehden välierän 3-2 voitossa Barçan kaikki kolme maalia. Sporting kaatoi ensimmäisessä pelissään Moskovan KPRF:n 3-2 ja välierässä kaatui Inter Movistar 5-2. Sporting paras maalintekijä finaaliturnauksessa on ollut brasilialais-italialainen laitapelaaja Diego Cavinato kolmella maalilla. Sporting on tehnyt maaleja laajalla rintamalla, sillä osumia on merkattu kahden pelin aikana kuudelle eri pelaajalle.

Mainos: Futsalkengät ja maalivahdin varusteet: Futsave.com

Futsave.com
Futsalkengät ja maalivahdin varusteet: Futsave.com

Artikkelikuva: LNFS.es