Valikko Sulje

Mestareiden liigan finaalit alkavat keskiviikkona – Katso pelit suorana Viasatilta

Mestareiden liigan finaalit alkavat keskiviikkona - Katso pelit suorana Viasatilta

UEFA Futsal Champions Leaguen eli Mestareiden liigan finaaliturnaus alkaa keskiviikkona. Turnaus pelataan koronasta johtuen poikkeuksellisesti kahdeksan joukkueen kesken Zadarin kaupungissa Kroatiassa. Kaikki ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Viasatilta ja Viaplaysta suomenkielisellä selostuksella.

Mestareiden liiga pelattiin tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla. Pelit pelattiin yksiosaisina otteluina, joista voittajat etenivät aina seuraavalle kierrokselle. Suomea liigassa edusti viime kauden runkosarjan ykkönen Akaa Futsal, joka putosi Tšekkiläiselle FK Chrudimille niukasti 2-1.

Kierroksen voittajat etenivät 32 parhaan joukkoon, jonka ottelupareista voittajat etenivät edelleen 16 parhaan joukkoon. Helmikuussa 16 parasta joukkuetta arvottiin ottelupareihin, joista voittajat selvisivät kahdeksan joukkueen finaaliturnaukseen.

Ke 28.4

16:00 (Suomen aikaa)
Kairat Almaty – SL Benfica
TV: Viaplay / Viasat

Kazakstanin ylpeys Kairat Almaty (ranking 4) kohtaa toisen Lissabonin jäteistä Benfican (ranking 5). Kotoisessa liigassaan Kairat on selvittänyt tiensä odotetusti pudotuspeleissä jo finaaliin. Benfica sijoittui Portugalin liigan runkosarjassa toiseksi kahden pisteen erolla paikalliskilpailija Sportingiin. Molemmissa joukkueissa pelaa useita brasilialaisia huippupelaajia. Ennakkoon erittäin tasainen ottelupari.

21:00 (Suomen aikaa)
FC Barcelona –Dobovec
TV: Viaplay / Viasat

Mestareiden liigan hallitseva mestari FC Barcelona (ranking 1) kohtaa slovenialaisen Dobovecin (Ranking 8). Barcelona on Espanjan liigassa hieman yskähdellyt ja on runkosarjassa vasta sijalla viisi. Edellisessä vaiheessa Barca pudotti kuitenkin Ricardinhon tähdittämän ACCS Pariisin. Slovenian mestari Dobovec selvitti tiensä finaaleihin suht kevyellä ohjelmalla. Ratkaisevassa ottelussa kaatui niukasti Kazakstanin Aktobe. Barcelona suuri ennakkosuosikki jatkoon.

To 29.4

16:00 (Suomen aikaa)
Movistar Inter –Gazprom-Ugra
TV: Viaplay / Viasat

Viime kauden Espanjan mestarit Madridista (ranking 2) kohtaavat Ugran (ranking 7) kaukaa Venäjän Jugorskista. Kumpikaan joukkue ei ollut viime kaudella Mestareiden liigassa mukana. Inter on Espanjan liigassa tällä hetkellä vasta kuudentena. Myöskään Ugran peli ei kovin hyvin kulkenut ja se on Venäjän Superliigassa sijalla viisi. Inter ennakkosuosikkina jatkamaan otteluparista.

21:00 (Suomen aikaa)
Sporting CP – KPRF Moskova
TV: Viaplay / Viasat

2018-2019 Mestareiden liigan voittaja Sporting Lissabon (ranking 3) kohtaa viime kauden Mestareiden liigan kolmosen Venäjän federaation kommunistisen puolueen futsaljoukkueen (ranking 6). Sporting on dominoinut omaa liigaansa ja moskovalaiset ovat kotimaan sarjassaan kolmantena. Sporting hienoinen suosikki, mutta odotettavissa tasainen ottelupari.

La 1.5 Välierät

16:00 (Suomen aikaa)
Välierä 1
Barça/Dobovec vs Kairat/Benfica
TV: Viaplay / Viasat

21:00 (Suomen aikaa)
Välierä 2
Inter/Ugra vs Sporting/KPRF
TV: Viaplay / Viasat

Ma 3.5 Finaali

21:00 (Suomen aikaa)
Välierä 1 voittaja vs Välierä 2 voittaja
TV: Viaplay / Viasat

Artikkelikuva: LNFS.es

Mainos: Futsalkengät ja maalivahdin varusteet: Futsave.com

Futsave.com
Futsalkengät ja maalivahdin varusteet: Futsave.com

Mainos