Valikko Sulje

FC Kemin tähtipelaaja Henry Gutiérrez siirtyy takaisin Venezuelaan – Toivoo palaavansa elokuussa takaisin

FC Kemin tähtipelaaja Henry Gutierrez siirtyy takaisin Venezuelaan - Toivoo palaavansa elokuussa takaisin

FC Kemiä edustava Venezuelan maajoukkuepelaaja Henry Gutiérrez palaa yllättäen takaisin kotimaahansa.

Gutiérrez ilmoittaa omassa Instagramissa palaavansa kotimaahansa työviisumi ongelmien takia. Pelaaja kokee järkevämmäksi pelata loppukauden kotimaansa liigassa ja osallistua maajoukkueleireille Venezuelassa, kuin olla pelaamatta Suomessa. Venezuelan maajoukkue valmistautuu Liettuassa syyskuussa pelattaviin MM-kisoihin. Gutiérrez toivoo palaavansa Suomeen taas elokuussa. Lopuksi hän kiittää kaikkia saamastaan tuesta.

Tällä kaudella 31 tehopistetä (18 maalia, 13 syöttöä) 14 pelissä tehtaillut Gutiérrez valittiin futsal-liigan kuukauden pelaajaksi lokakuussa. Toistaiseksi viimeisen pelinsä Suomessa Gutiérrez pelasi 23.1.2021 Akaa Futsalia vastaan.

Kuva: Henry Gutiérrez Instagram @henrygutierrez_6