Valikko Sulje

Maanantaina Montenegron kaatoon EM-karsinnoissa

Maanantaina Montenegron kaatoon EM-karsinnoissa

Suomen miesten futsalmaajoukkue kohtaa maanantaina Vantaan Energia Areenalla Montenegron. Kotijoukkueella alkaa olla pakkovoiton paikka, jos he haluavat selvittää tiensä kahden parhaan joukkoon ja kohti Alankomaissa järjestettäviä EM-kisoja 2022.

Ma 8.3.2021
Klo 18.10
Suomi – Montenegro
TV: YLE TV2

EM-karsinta lohko 7
EM-karsinta lohko 7. UEFA.com

Suomi vs Montenegro

Suomen kokoonpano kokee pieniä muutoksia Italia ottelusta, sillä ainakin pohjapelaaja Jussi Nyström on Montenegroa vastaan sivussa korttitilin täyttymisen takia. Montenegron pelaajista suomalaisittain tunnetuin pelaaja on KaDy:n paidassa vuonna 2018 pelannu Nikola Vidaković. Pivotpelaajan paikalla viihtyneen Vidakovićin visiitti jäi kuitenkin vain syksyn mittaiseksi ja hän palasi kotimaahansa peliajan vähyyden johdosta ennen kauden loppua. Syyskierroksen 11 ottelussa hän ehti kerätä tehot 3+2. Vidaković teki kahdesti maalin Belgiaa vastaan Montenegron edellisessä pelissä .

Kattavampaa analyysiä ottelusta löytyy täältä.

Suomen tulevat ottelut:
pe 9.4.2021 klo 19.00 Montenegro–Suomi, Podgorica
ti 13.4.2021 klo 18.10 Suomi–Belgia, Vantaa

Artikkelikuva: Leo Hynninen