Valikko Sulje

Espanjan liigan kärkikamppailu lauantaina – Katso ottelu suorana täältä

Espanjan liigan kärkikamppailu lauantaina - Katso ottelu suorana täältä

Espanjan liigan pelikierros numero 22 tarjoaa useamman herkkupalan. Perjantaina kohtaavat perinteiset kärkipään joukkueet Inter Movistar ja FC Barcelona, mutta ottelu näkyy valitettavasti vain maksullisen BarçaTV:n kautta.

Pe 26.2

21:30 (Suomen aikaa)
Osasuna Magna – Real Betis
TV: LaLigaSports TV

22:00 (Suomen aikaa)
Movistar Inter – Barcelona
TV: BarçaTV (maksullinen)

La 27.2

13:00 (Suomen aikaa)
Cartagena – Palma Futsal
TV: LaLigaSports TV

Sarjassa toisena oleva Jimbee Cartagena isännöi kolmantena olevaa Palma Futsalia. Hieman yllättäen kierroksen kärkikamppailu. Sarjan eniten maaleja tehneen Cartagenan tehot ovat jakautuneet tasaisesti tällä kaudella. Eniten maaleja on tehnyt brassipivot Waltinho (12 maalia). Vähintään seitsemän maalin miehiä joukkueesta löytyy peräti kuusi ja maalivahti Chemi on myös tehnyt jo 4 maalia tällä kaudella. Palma Futsalin parhaita maalintekijöitä ovat tällä kaudella olleet pivotit Vilela (13 maalia) ja Raul Campos (10 maalia).

18:00 (Suomen aikaa)
Zaragoza – Burela
TV: LaLigaSports TV

20:00 (Suomen aikaa)
FS Valdepenas – Antequera
TV: LaLigaSports TV

Lauantaina 15:00 Suomen aikaa alkava kolmas kärkipään peli Levante vs ElPozo Murcia näkyy valitettavasti vain GOL TV:n kautta, joten ottelu ei Suomessa näy.

Italian Serie A

Juha-Matti Savolaisen Mantova kohtaa lauantaina vierasottelussa Real San Giuseppen, joka voitti viime kierroksella sarjakärki Acqua e Saponen.

La 18:00 (Suomen aikaa)
Real San Giuseppe – Mantova
TV: PMGSport Futsal (Youtube) tai PMGSport Futsal (Facebook)

Artikkelikuva: LNFS.es